Onze expertise

Korswagen is altijd verbonden geweest met de bouw en onroerende goederen. Het meest prestigieuze project van Korswagen – zeker in die tijd dat Korswagen nog een bouwbedrijf was – is de (her)bouw van het Stadhuis van Leiden van 1935 tot 1937. Hoewel dit slechts een van de mooie projecten uit de rijke historie van Korswagen is, laat het Leids Stadhuis wel in één oogopslag zien waar Korswagen voor staat: gedurfd, innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. En in al die jaren is de Korswagenvisie onveranderd gebleven. De ondernemersgeest waarmee onze organisatie groot is geworden, zien we ook weer volop terug in de huidige generatie van het vooruitstrevende familiebedrijf.

Met Bas en Claes Korswagen als directeuren-eigenaar aan het roer, blijft de continuïteit van het familiebedrijf gewaarborgd. Uiteraard vanuit hun eigen visie en gericht op de veranderingen in de markt. Naast eerder genoemd kantoorconcept, zijn én blijven wij uiteraard breed inzetbaar op de onroerend goed markt.

Wij zijn een professionele speler in de markt, wat natuurlijk mede te danken is aan onze jarenlange ervaring op een breed terrein, zowel in als met de bouw. Door onze brede expertise in het ontwikkelen en realiseren van vastgoed, zijn wij in staat om marktconforme producten te ontwikkelen met een duidelijke visie, die niet alleen onszelf ten goede komt, maar natuurlijk ook onze uiteindelijke gebruikers. Door onze werkwijze kunnen we ook de kosten van het totaalpakket en risico’s onder controle houden, waarbij we tegelijkertijd concurrerend op de markt opereren.

Expertise lees meer