Over Tauro

Tauro biedt flexibele en laagdrempelige kantooroplossingen op maat die veel voordelen opleveren voor met name de startende ondernemer. Er kan namelijk al kantoorruimte gehuurd worden vanaf 25 m2, waarbij de werkplek eenvoudig uitgebreid kan worden als de organisatie groeit. In 1995 opende Tauro zijn eerste kantorencentrum in Alphen a/d Rijn en in de jaren daarna kwamen er nog negen kantorencentra bij in respectievelijk Amsterdam, Haarlen, Heemstede, Den Haag, Delft en Rijswijk.
Alle kantorencentra kenmerken zich door hun uitstekende bereikbaarheid, representatieve ontvangstruime en speciale huurderservice. Zo faciliteert Tauro zaken als secretariële ondersteuning, postverzorging en fax- en telefoondiensten. Huurders betalen alleen voor datgene waarvan zij gebruikmaken waardoor onnodige investeringskosten bespaard blijven. In iedere vestiging zijn professionele vergader- en presentatieruimtes beschikbaar die per uur gehuurd kunnen worden. De diensten zijn voor alle huurders in ieder businesscentrum van Tauro toegankelijk; dus ook als een zakelijke bespreking in een ander Tauro kantorencentrum plaatsvindt dan de vestiging waarin een huurder kantoor houdt
 
Flexibiliteit staat bij Tauro centraal en dat heeft zowel betrekking op de te huren kantoorruimten als het huurcontract. Omdat de gebouwen door Korswagen ontwikkeld en beheerd worden, blijft de betrokkenheid met de panden groot; tegelijkertijd kunnen de kosten voor de huurder laag worden gehouden, wat een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding oplevert.

De wereld van vastgoed en vastgoedontwikkeling is uitermate complex. Hoewel de ruimte voor vastgoedontwikkeling beperkter lijkt te worden, nemen de (financiële) belangen toe. Wet- en regelgeving worden omvangrijker en de noodzaak van duurzame ontwikkeling wordt groter en groter. Onderscheiden in de vastgoedmarkt vergt daarom steeds meer professionaliteit en innovatie van de organisatie. Wil je tot duurzame oplossingen komen, dan moet je ‘out of the box’ durven denken en creatief zijn.

Gebruikmakend van onze jarenlange ervaring en expertise – vanzelfsprekend met oog en aandacht voor de wensen en eisen die onze gebruikers stellen –, ontwikkelen wij hoogwaardige (kantoor)gebouwen die voldoen aan de hedendaagse eisen. Hierbij wordt zorgvuldig gekeken naar kwaliteit, functionaliteit, representativiteit, duurzaamheid en degelijkheid. Gericht op de lange termijnvisie met marktconforme producten en innovatieve concepten en werkend aan een structurele groei!

Gestimuleerd door het succes van ons concept en onze ontwikkelingen, wordt het netwerk aan (eigen)panden steeds verder uitgebreid en zien wij de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

 

 

 

 

lees meer